Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалицията ПП-ДБ с първи думи за резултатите, но ДБ липсват

Политика

Коалицията ПП-ДБ с първи думи за резултатите, но ДБ липсват

Коалицията ПП-ДБ с първи думи за резултатите, но ДБ липсват - Tribune.bg
Снимка:

Председателите на партиите в коалицията ПП-ДБ излязоха с първи думи пред медиите, само за да благодарят, че са получили повече сила от избирателите си. Впечатление направи, че от „Демократична България“ нямаше нито един представител на краткия брифинг.

„В момента излизаме с едно единствено послание – благодарим на всички наши избиратели, че не си останаха вкъщи без надежда, че България не може да бъде променена“, заяви Кирил Петков.  

„Искам страшно много да благодаря на избирателите, че ни дадоха повече сила от предния път“, заяви на свой Асен Василев. По думите му това ще помогне на коалицията им за повече пари за образование, здравеопазване и антикорупционни закони, които по думите на Василев в основата за съставяне на правителство.  

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов пък изрази задоволство от по-високата избирателна активност. „Имаме план, който вие знаете и ще работим по него“, заяви Атанасов, но не пожела да каже какъв е този план.  

Представителите на коалицията многократно бяха попитани за това кой ще бъе премиерът, който ще посочат, но питането остана без отговор, макар че седмици наред от ПП-ДБ ежедневно лансираха искането си за равноотдалечен премиер.  

Николай Денков коментира, че журналистите първо трябва да питат ГЕРБ какво ще правят, защото те са победители, за да има правителство и очакват да видят какво предлагат.  

„Всичко, което можеше да се каже сме го казали“, лаконично отговори той на въпрос кое е името, което ще предложат за премиер.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети избори 2024
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети